Velkommen!


Velkommen til VelværeHUS-bloggen!

Her vil du finne artikler og tips om miljø- og helsevennlig arkitektur, interiør og design, grønn byutvikling, feng shui og naturlige hager. Jeg legger også ut reportasjer om bedrifter som produserer/selger økologiske varer – med søkelys på små og lokale bedrifter så langt det er mulig.

Flere og flere mennesker blir, ofte på grunn av allergier eller andre helseproblemer, bevisst på at det er viktig å velge bygge- og innredningsmaterialer som sørger for et godt romklima og et sunt bomiljø. Jeg ønsker å vise at å velge økologisk ikke skal bety at du må velge bort god design, mangfold eller estetikk. Tvert imot er det med på å skape sanselige, harmoniske og komfortable rom.

Men hvor får man tak i giftfrie gulvbelegg, økologisk maling, skjermede lamper og gode madrasser? Jeg synes det kan være ganske krevende og til dels slitsomt å finne ut av det. Vi ser at økologisk, KORTREIST MAT har blitt ganske trendy de siste årene, men det mangler dessverre fortsatt mye informasjon om sunne boforhold.

Jeg har gjort mye research de siste tjue årene, både i Tyskland og i Norge, for min egen familie og kundene mine, og jeg føler at tiden nå er inne for også å løfte SUNNE HUS opp i lyset.

Gjennom VelværeHUS-bloggen vil jeg gjerne gjøre informasjon rundt dette temaet tilgjengelig for så mange mennesker som mulig.

Nicole Schalin

#miljøvennlig #helse #interiør #økologisk #grønnehus #grønnlivstil #komfortabel #informasjon #arkitektur #maling #giftfritt

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Facebook Social Icon