Et helhetlig utformet hjem...

er som en god venn som omfavner deg når du kommer inn døren.

Ditt hjem skal støtte deg akkurat som du er, og der du er – uavhengig av kortvarige trender. 

Det skal være tilpasset din aktuelle livsfase, din økonomi, din personlige smak og dine behov. Her skal du kunne puste fritt og slappe av. Her er det rom for nye tanker, utvikling, lek og kreativitet.

Uansett hvilken innredningsstil du foretrekker, utmerker helhetlige rom seg med gjennomtenkte fungerende løsninger, sanselige, naturlige og giftfrie materialer og et behagelig inneklima.

 

Skal du pusse opp eller bygge nytt?

Når et hus skal bygges eller fornyes, er det mange valg å treffe.

Skal du bygge nytt, er det lurt å bygge så klimanøytralt som mulig – men huset skal også utmerke seg med et sunt og godt inneklima. Byggematerialer med lavt CO2-utslipp sier i seg selv lite om deres evne til å regulere romfuktigheten, eller om de slipper ut helseskadelige gasser. Det er også viktig å huske at konstruksjonsmåten, interiøret og ikke minst måten vi bruker huset på, er viktige faktorer for at huset skal bli et sunt, komfortabelt og miljøvennlig sted å bo i.

Har du et flott gammelt hus, kan det ofte være en mer energieffektiv løsning å ta vare på det du har, enn å rive og bygge nytt. Gamle hus kan være trekkfulle og kalde, men med en skånsom rehabilitering som er tilpasset husets alder og byggestil, får du ikke bare et sjelfullt hjem, det er også fullt mulig å forbedre husets komfort og redusere energiforbruket betraktelig.

Sammen med deg kan vi finne gode og bærekraftige løsninger som er tilpasset dine behov.

Her kan du lese mer om faktorer som utgjør et sunt og miljøvennlige hus

Etter ønske kan også feng shui-utformings prinsippene innarbeides i konseptet. 

Tid for forandring

Livet er i stadig forandring. For at boomgivelsene våre skal kunne støtte oss, må de være tilpasset vår aktuelle livssituasjon. 

Venter du barn nummer to og føler at plassen begynner å bli litt trang? Ofte er det nok bare å omorganisere boligen slik at det blir god plass til alle. 

Er barna akkurat flyttet ut av huset og du er på vei inn i en ny livsfase, hvor du kan bestemme selv hvordan du ønsker å bruke plassen i huset?   Les også her

Jeg kan hjelpe deg til å se potensialer og til å finne kreative løsninger.

Ring meg gjerne for en uforpliktende samtale: 942 196 90 eller send meg en