Privat-konsultasjoner

Feng shui basis-konsultasjon (også mulig som fjern-konsultasjon)

Basis-konsultasjonen er en fin og rimelig mulighet til å prøve ut feng shui-prinsippene i boligen din. Den gir deg et godt grunnlag for å skape en harmonisk energiflyt i hjemmet ditt og hjelper deg med å treffe gode innrednings- og fargevalg etter feng shui- prinsippene. 

Basis-konsultasjonen baserer seg kun på opplysninger som jeg får av deg.

  • Du sender meg plantegningen og bilder av boligen din og fyller ut skjemaet som jeg sender deg per e-post.

  • Jeg tegner baguakortet til huset ditt med anbefalinger om optimal energiflyt, balansering av blokkeringer, fargesetting og tiltak for å aktivere et livsområde som du prioriterer (for eksempel helse, partnerrelasjon eller velstand).

  • Du får en brosjyre som inneholder baguakortet, en kort skriftlig rapport og generelle feng shui-tips som jeg presenterer og forklarer deg hjemme hos deg (ca.1 time), eller vi tar en utførlig telefonsamtale hvis du bor langt fra Oslo/Nesodden.

Ønsker du å gå videre med en helhetlig konsultasjon som er individuelt tilpasset dine personlige behov og husets egenart, så er basiskonsultasjonen et godt grunnlag som vi kan bygge på. 

Helhetlig feng shui-konsultasjon

En helhetlig konsultasjon passer for deg som ønsker å gå dypere inn i prosessen. Den baserer seg alltid på en utførlig samtale hjemme hos deg. Målet med konsultasjonen er å skape et harmonisk hjem som støtter deg i dine personlige ønsker og behov.

 

  • Før besøket ber jeg deg om å sende meg plantegning(ene) til huset. Det er viktig for at jeg skal kunne forberede meg optimalt på det første møtet vårt.

  • Det første besøket tar ca. 2 – 3 timer. Her finner vi ut av hvilke ønsker og mål du har med konsultasjonen. Jeg kartlegger husets energinivå, foretar kompassmålingen, og tar ev. noen viktige mål og bilder.

  • På basis av alle opplysningene jeg har fått, regner jeg ut individuelle feng shui- anbefalinger for alle beboerne i huset og tegner baguakortet. Møblerings,- belysnings- og fargekonsepter får du som 2d- og/eller 3d-tegning. (Jeg tar utgangspunkt i de eksisterende møblene om du ikke ønsker noe annet.) 

  • Ca. to uker etter det første besøket presenterer og forklarer jeg deg analysen og konseptet. Her tar vi oss god tid for å finne praktiske og konkrete løsninger på hvordan du kan realisere mine forslag.

  • Etter ca. seks uker ringer jeg deg for en oppfølgingssamtale.

Ønsker du oppfølging utover det og bistand i realiseringsfasen, så er dette selvfølgelig også mulig.

Prisen for en feng shui basis-konsultasjon er avhengig av husets størrelse.

Prisen for en helhetlig feng shui-konsultasjon er i tillegg avhengig av antall personer som bor i huset, og dine personlige ønsker. Det er for eksempel mulig å integrere rådgiving om romklima og materialbruk, et detaljert utarbeidet belysnings-konsept m.m.

Jeg tilbyr også feng shui home clearing og hjelp til å style boligen din før visning.

 

Send meg gjerne en prisforespørsel med en kort beskrivelse av hva du ønsker. Så tar jeg omgående kontakt med deg. 

Tusen takk! Din forespørsel er motatt.