Privat-konsultasjoner

Feng shui basis-konsultasjon (også mulig som fjern-konsultasjon)

Basis-konsultasjonen er en fin og rimelig mulighet til å prøve ut feng shui-prinsippene i boligen din. Den gir deg et godt grunnlag for å skape en harmonisk energiflyt i hjemmet ditt og hjelper deg med å treffe gode innrednings- og fargevalg etter feng shui- prinsippene. 

Basis-konsultasjonen baserer seg kun på opplysninger som jeg får av deg.

  • Du sender meg plantegningen og bilder av boligen din og fyller ut skjemaet som jeg sender deg per e-post.

  • Jeg tegner baguakortet til huset ditt med anbefalinger om optimal energiflyt, balansering av blokkeringer, fargesetting og tiltak for å aktivere et livsområde som du prioriterer (for eksempel helse, partnerrelasjon eller velstand).

  • Du får en brosjyre som inneholder baguakortet, en kort skriftlig rapport og generelle feng shui-tips som jeg presenterer og forklarer deg hjemme hos deg (ca.1 time), eller vi tar en utførlig telefonsamtale hvis du bor langt fra Oslo/Nesodden.

Ønsker du å gå videre med en helhetlig konsultasjon som er individuelt tilpasset dine personlige behov og husets egenart, så er basiskonsultasjonen et godt grunnlag som vi kan bygge på. 

Helhetlig feng shui-konsultasjon

En helhetlig konsultasjon passer for deg som ønsker å gå dypere inn i prosessen. Den baserer seg alltid på en utførlig samtale hjemme hos deg. Målet med konsultasjonen er å skape et harmonisk hjem som støtter deg i dine personlige ønsker og behov.

 

  • Før besøket ber jeg deg om å sende meg plantegning(ene) til huset. Det er viktig for at jeg skal kunne forberede meg optimalt på det første møtet vårt.

  • Det første besøket tar ca. 2 – 3 timer. Her finner vi ut av hvilke ønsker og mål du har med konsultasjonen. Jeg kartlegger husets energinivå, foretar kompassmålingen, og tar ev. noen viktige mål og bilder.

  • På basis av alle opplysningene jeg har fått, regner jeg ut individuelle feng shui- anbefalinger for alle beboerne i huset og tegner baguakortet. Møblerings,- belysnings- og fargekonsepter får du som 2d- og/eller 3d-tegning. (Jeg tar utgangspunkt i de eksisterende møblene om du ikke ønsker noe annet.) 

  • Ca. to uker etter det første besøket presenterer og forklarer jeg deg analysen og konseptet. Her tar vi oss god tid for å finne praktiske og konkrete løsninger på hvordan du kan realisere mine forslag.

  • Etter ca. seks uker ringer jeg deg for en oppfølgingssamtale.

Ønsker du oppfølging utover det og bistand i realiseringsfasen, så er dette selvfølgelig også mulig.

Prisen for en feng shui basis-konsultasjon er avhengig av husets størrelse.

Prisen for en helhetlig feng shui-konsultasjon er i tillegg avhengig av antall personer som bor i huset, og dine personlige ønsker. Det er for eksempel mulig å integrere rådgiving om romklima og materialbruk, et detaljert utarbeidet belysnings-konsept m.m.

Jeg tilbyr også feng shui home clearing og hjelp til å style boligen din før visning.

 

Send meg gjerne en prisforespørsel med en kort beskrivelse av hva du ønsker. Så tar jeg omgående kontakt med deg. 

  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon

©2017 by VelværeHUS. Proudly created with Wix.com