Schellers Restaurant, Bad Homburg

Grønne arbeidsplasser og lokaler

Jo grønnere, jo bedre – viser forskningen

Romklima, belysning, akustikk, fargevalg og møbler med god design og sittekomfort har stor betydning for at ansatte og kunder skal trives, og kan dermed være en avgjørende faktor for firmaets suksess. I en høyt teknologisert arbeidsverden blir også bruk av kommunikasjons- teknologi med lave strålingsverdier mer og mer viktig.

Få glade medarbeidere og gi firmaet ditt et grønt løft – ved å hente naturen inn!

Å integrere gnne levende vegger, dagslyslamper og åpne vannflater forbedrer luftkvaliteten og akustikken, minsker stress og øker oppholdskvaliteten. 

Coworkingspaces og åpne kontorlandskap er en stor trend i arbeidslivet, men det er ikke egnet for alle typer arbeidsoppgaver og heller ikke for alle arbeidstakere. 

 

En fleksibel romoppdeling med ulike soner skaper en god «workflow» og legger til rette for forskjellige arbeidsformer og individuelle personlige behov. 

Inngangen er visittkortet ditt!

Med et attraktivt og innbydende inngangsparti hilser du kunder og medarbeidere velkommen, og presenterer din bedriftsfilosofi. 

Så kan for eksempel en hyggelig utformet inngang til et terapeut- eller legekontor formidle trygghet og tillit og hjelpe pasientene til å slappe av.

I mine prosjekter liker jeg å gå nye veier, og jeg fokuserer på individuelle løsninger, et godt romklima, naturlige materialer og god design. Jeg tenker gjenbruk der det er mulig, og arbeider sammen med innovative firmaer.

Med et helhetlig utformingskonsept for bedriftslokalene dine investerer du i fremtiden! 

Mine referanser:

- Stjerneresaturant Schellers i Bad Homburg 

- Hardwald Hotel, Bad Homburg (referanse)

- Helsehus i Hurdal

- GreenDoctors  Oslo (referanse)

Les mer om forskningen: Forskning fra universitetet i Bergen,  www.sciencewww.news.com.au